Information om RAB for Lasota Terapi Akademi’s uddannelser.
På Lasota Terapi Akademi kan du blive uddannet behandler med titlen Registeret Alternativ behandler. 

Samlet set tilbyder vi:

  • RAB akupunktør
  • RAB zoneterapeut
  • RAB massør
  • RAB manuel columna terapeut 

Styrelsen for patientsikkerhed kræver at man har 250 timer i det fag man skal registreres i.

  • Hvis du skal være RAB akupunktør modtager du 250 praktiske timer i din uddannelse. 
  • Hvis du skal være RAB zoneterapeut modtager du 315 praktiske timer i din uddannelse. 
  • Hvis du skal være RAB massør skal du både have uddannelsen som Lægeeksamineret Massør og Idrætsskadeterapeut, således du samlet har 262 timer i massage. 
  • Hvis du skal være RAB manuel columna terapeut skal du have både have uddannelsen som Lægeeksamineret Idrætsskadeterapeut og Lægeeksamineret columna terapeut, således du samlet har 254 timer i manuel terapi. 

Uddannelserne har ændret sig igennem årene fra 1995 og frem til i dag. Det betyder at du muligvis ikke har en opdateret uddannelse så timeantallet ikke er tilstrækkelig. Det kan også være du har suppleret f.eks. massage eller manuel terapi med diverse godkendte kurser, men dette skal skrives med som uddannelse. Tidligere beskrev man også lektionerne anderledes.

Ved at sende dine uddannelses- og kursus dokumentation til kontoret, kan vi lave en dokumentation som beskriver fagene korrekt, i forhold til hvad der kræves i dag.

Hvis du ikke har timer nok eller har suppleret tilstrækkelig med kurser, har du altid mulighed for at deltage på de uddannelser som du har taget på Lasota Terapi Akademi, enten helt eller delvis til en 40 procents prisreduktion.

Hvis du har problemer med dokumentationen, f.eks. har mistet dit diplom, kan vi hvis du er uddannet efter 2004 fremskaffe dokumentation for din deltagelse. Er det kurser koster dette 200 kr. pr. ny dokumentation der skal laves, mens hvis du skal have et nyt uddannelsesbevis med underskrift fra en læge, censorer mv. koster den 950 kr. pr. bevis.

Har du ellers spørgsmål, kan du altid ringe på kontoret på 75 91 57 58 eller sende os en mail på info@lasota.dk