Lasota Terapi Akademi i Fredericia

Lasota Terapi Akademi har hovedsæde i Fredericia. Den daglige administration ligger i Fredericia og her kan eleverne komme i fysisk kontakt med både uddannelses- og kursus administration, samt bogholderiet. Det betyder dog ikke at hvis du tager kurser eller uddannelser i enten København eller Aalborg, at du ikke kan få fat i administrationen. For at holde uddannelsesprisen mest mulig nede er der kun en administration som varetager alle elevernes praktiske behov i forhold til kurser og uddannelser.

Som elev uanset hvor du tager din uddannelse eller kursus kan du altid træffe administrationen alle hverdage mellem 07.30 og 15.00 eller du kan sende en e-mail på: info@lasota.dk hvor vi tilstræber at give besked samme dag som vi modtager din henvendelse (weekend undtaget).

På Lasota Terapi Akademi i Fredericia er der 2 teorilokaler og et stort praktikrum. Der er køleskab hvor eleverne kan stille deres mad, der er mikroovn og opvaskemaskine, som eleverne frit kan benytte sig af.

Skal du være på kursus på Lasota Terapi Akademi i Fredericia i flere dage samarbejder vi med Best Western Plus Hotel og Danhostel Fredericia, som begge ligger tæt ved skolen.

Se mere på:

DANHOSTELS

Har du større krav til overnatning og forplejning er vores umiddelbare nabo, Western Plus Hotel et godt alternativ.

Tal med os – vi er her for at hjælpe

Lasota Terapi Akademi Fredericia

Telefon Nr

+45 75 91 57 58