Ultralydskursus/Kombinationsteori

Ultralyd er som ordet siger lydbølger med høj frekvens, der fremstilles ved hjælp af mekaniske vibrationer. Ultralyd kan skabe varme i væv, øge den antiinflammatoriske virkning, øge celledeling, nedsætte hævelse og hypertonus.
Ultralyd er desværre i de senere år kommet lidt i baggrunden rent terapeutisk pga. nyere og langt dyrere innovative apparater, som f. eks. chokbølger og lasere på over 12 HZ, hvilket efter Jan Lasota’s mening er synd, da ultralyd er et genialt terapiudstyr, hvis man ved hvordan man bruger det. Ultralyd er også i modsætning til andre af disse terapiudstyr et apparat, der er langt billigere og til at komme i nærheden af.
På ultralydskurset vil du lære, hvordan og hvorfor ultralyd virker, hvornår og hvordan det kan bruges og hvornår det ikke kan bruges.
Ultralyd er et terapiudstyr der både kan bruges på akutte og kroniske skader med ofte god effekt, og dog er det som de fleste andre terapeutiske redskaber, et middel der ikke må stå alene i en behandling. Alt dette og meget mere vil blive gennemgået på kurset.

Pris og info om Ultralyd/kombinations kursus
1125,- kr.
Underviser Jan Lasota
Adgangskrav: uddannet behandler
RAB point 6,5

Dato og tilmelding

Vi afventer dato og by for kurset.

Følg LTAs Facebook side og like den her