Faglærerne på Lasota Terapi Akademi

Ingen andre private skoler i Danmark som tilbyder private sundhedsuddannelser, har tilknyttet så mange forskellige faglærere med høje sundhedsuddannelser. Læg mærke til hvor mange læger der er tilknyttet skolen. Disse er ikke bare profiler for vores uddannelser, men også undervisere og dem du møder til din eksamen. Det betyder de fleste af vores uddannelser er lægeeksaminerede. Ikke at det er noget garantistempel i sig selv, men vores læger godkender også uddannelserne, deres faglighed og sundhedsfaglige niveau. Det garanterer dig en super høj faglig uddannelse, hvor du ikke bare tager et kursus eller måske en “uddannelse” som du reelt ikke kan bruge til ret meget. Vores uddannede elever ender op med at blive professionelle behandlere. Så tænk dig om inden du investerer mange penge og tid i en uddannelse, således du får den rigtige uddannelse fra start. Vi opfordrer dig til at undersøge markedet, som til tider kan synes uoverskueligt. Er det modulopbyggede uddannelser, som reelt ikke er uddannelser, hvor mange lektioner er uddannelsen på, hvem underviser, hvad er deres kompentencer osv.

De andre undervisere tæller alt fra osteopater, fysioterapeuter, træningsspecialister og  meget erfarne zoneterapeutlærere og sågar professorer i kinesisk medicin. Det afhænger selvfølgelig af hvilken uddannelse du deltager på. Har du valgt en massøruddannelse vil faglærerne være professionelle massører med årevis erfaring, og stadig evner, at lære fra sig. Er du på zoneterapiuddannelsen, er det erfarne zoneterapeuter, som arbejder med faget hver dag når de ikke underviser. Akupunktørfaglærerne har meget lange uddannelser fra Kina. Det sikrer dig at du lærer det bedste fra de bedste.

Eksterne undervisere

Vi har et samarbejde med China Beijing International Acupuncture Training Center, hvor vores akupunktør elever får undervisning af nogen af verdens bedste akupunktører.

Jan Lasota

Jan Lasota

Idrætsfysiolog // Doktor i Osteopati DO
Miro Taba

Miro Taba

Professor i Kinesisk Medicin (udd. Læge MD.)
Anne Mette Meier

Anne Mette Meier

Manuel terapeut // Osteopat
Betina Windfeldt

Betina Windfeldt

Manuel terapeut
Martin Ladewig

Martin Ladewig

Manuel terapeut // Trænings terapeut // Osteopat
Helle Roed

Helle Roed

Zoneterapeut
Anders Q Steensen

Anders Q Steensen

Manuel terapeut // Master coach i elitetræning // Diplom træner // Underviser i: Columna, Idrætsskadeterapeut, Træningsterapeut
Kurt Heilmann

Kurt Heilmann

Idrætslærer // Idrætskadesterapeut // Massør
Hanne Dalsgaard

Hanne Dalsgaard

Overlæge, underviser
Thomas Bruhn Hansen

Thomas Bruhn Hansen

Massør // Idrætsskadeterapeut // Columna studerende