Samarbejdspartnere

Lasota Terapi Akademi samarbejder med forskellige anerkendte brancheorganisationer og partnere. Disse brancheorganisationer varetager de forskellige faggruppers interesser. Forenede danske zoneterapeuter er Danmarks ultimative største brancheorganisation for uddannede zoneterapeuter. Danske akupunktører er en af de to eneste brancheorganisationer i Danmark som varetager uddannede akupunktørers interesser. Danske massører og terapeuter er en uafhængig brancheorganisation som varetager massører og andre faggruppers interesser. Disse interesser kunne eventuel være: kollektive forsikringsaftaler, juridisk bistand, hjælp til opstart af klink og efteruddannelse med mere. Når du har afsluttet en uddannelse på Lasota Terapi Akademi kan du alt efter hvilken uddannelse du har taget optages på en af de nedenstående brancheorganisationer.

Alle Lasota Terapi Akademis uddannelser lever op til de pågældende brancheorganisationers optagelseskrav.

Forenede danske zoneterapeuter logo

Lasota er godkendt af FDZ, som samarbejdende skole. Det betyder du kan optages (gratis) som medlem allerede som studerende.
FDZ Forenede Danske Zoneterapeuter blev dannet i 1983.
FDZ varetager medlemmernes faglige og økonomiske interesser og arbejder for en stadig højnelse af den faglige standard i branchen.

danske akunpunktører logo

Lasota er godkendt af Danske Akupunktører, som samarbejdende skole. Det betyder du kan optages (gratis) som medlem allerede som studerende.
Danske Akupunktører er en brancheforening, som består af mere end 250 RAB-registrede akupunktører.
Danske Akupunktører optager elever, der har taget en uddannelse, som lever op til DA´s og RAB-bekendtgørelsens krav.