Uddannelser

Uddannelser

UDDANNELSER

Vi hjælper dig til at hjælpe andre

COLUMNATERAPEUT
IDRÆTSSKADETERAPEUT
LÆGEEKSAMINERET MASSØR
TCM AKUPUNKTØR (RAB)
ZONETERAPEUT (RAB)
ANSIGTSMASSØR
TRÆNINGSTERAPEUT
Søger du en uddannelse som RAB massør, akupunktør, zoneterapeut eller en af de andre mange uddannelser vi tilbyder, ja så er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi ved det er en stor og vigtig beslutning at vælge rigtigt, og vi tilbyder derfor altid evt. kommende kursister at besøge en af vores skoler for at se stedet, tale med lærerne og de kursister der allerede nu går på skolerne.

Enhver kan lave en fin hjemmeside, hvor de lover at de tilbyder Danmarks bedste massør uddannelse. Samtidig kan man også fortælle om at man er Danmarks bedste massørskole og tilbyder den billigste massøruddannelse. Men som sagt, er det nemt at skrive og man ved jo ikke om skolen i virkeligheden lever op til det de lover.

Lasota Terapi Akademi

Lasota® Terapi Akademi er en af de skoler der uddanner flest terapeuter indenfor vores branche. Vi er samtidig dem, der har flest  tilbagevendende kursister, der vælger os igen, når de ønsker at videreuddanne sig. Det er vi meget stolte af! Vi ved vores kursister betyder alt for en uddannelsesinstitution som vores, derfor ønsker vi fra start til slut at værne godt om hver enkelt elev.

Hjælp til valg af uddannelse

Vi bruger glad og gerne god tid på at hjælpe med at vælge den rette uddannelse for dig. Når du har taget valget, sørger vi for. at du får den bedst tænkelige uddannelse. Undervejs i forløbet står vi naturligvis altid klar med råd og vejledning, hvis du har behov for det. Når du har bestået din uddannelse, er du en del af LTA og du får tilbud om at være med i forskellige forum for andre terapeuter. Ønsker du at åbne din egen klinik og har brug for råd og vejledning til det, står vi ligeledes klar til at hjælpe dig.

Du vil derfor aldrig føle dig alene om dine valg, vi er her for dig hele vejen. Kun når du er 100 % tilfreds, er vores arbejde fuldført.

Hvis du har uddannelse kan du også tage kurser. Se her. Ligeledes kan du tage online kurser på lasotaonline.dk