Lasota Terapi Akademi; et sikkert valg for din fremtid

Hvorfor skal du vælge Lasota Terapi Akademi? Fordi Lasota Terapi Akademi har ekspertise indenfor terapi og alternative behandlinger og derfor kan vi tilbyde faciliteter, undervisere og kvalitetsuddannelser og kurser. Du kan selv vælge om du vil tage din uddannelse eller kursus i Fredericia, Hobro, Randers eller Hvidovre, men uanset valg af by, så vil du få den optimale uddannelse eller kursus.

Lasota Terapi Akademi’s uddannelser i Fredericia, Hobro, Randers og Hvidovre er anerkendt som skolebaseret undervisning, blandt de få privatskoler, der tilbyder sundhedsuddannelser.
Vores skoler er én af de uddannelsesinstitutioner, der på årsbasis uddanner flest massører og vel at mærke de eneste i Danmark der uddanner idrætsskadeterapeuter, columnaterapeuter og manuel terapeuter, da uddannelserne er specielt udviklede til og for Lasota® skolerne.

Via diverse relevante foraer og de bedste terapeutiske uddannelses- og forskningsinstitutter i bl.a. USA, England og Tyskland, holder vi os hele tiden ajour med den nyeste forskning indenfor idrætsmedicin og manuel terapi.
Vi benytter de nyeste medier til undervisning og elevsupport, herunder tilgængelige elektroniske downloads af lektioner, elev-videoer og meget andet, hvilket alt sammen vidner om en aktuel og fremtidsorienteret uddannelse og undervisningsform.

Skolernes væsentligste adskillelse fra andre private skoler der tilbyder sundhedsuddannelser er, at undervisningen forestås af veluddannede og professionelle læger, osteopater, fysioterapeuter, kiropraktorer, idrætsuddannede faglærere og sygeplejersker, der fører dig sikkert igennem vigtige områder som anatomi, fysiologi, terminologi, biomekanik og meget andet.

Skolernes læger er specialuddannede i idrætsmedicin og udover selv at undervise, holder de løbende opsyn med uddannelserne. Nogle af skolernes uddannelser er lægeeksaminerede, hvilket vil sige, at du ved hver uddannelsesafslutning bliver eksamineret af en af skolens læger, foruden eksterne censorer fra forskellige brancheorganisationer.

Lasota Terapi Akademi er godkendt som zoneterapeutskole og som akupunkturskole under Danske Terapeuter.

Du er meget velkommen til at kontakte os via mail eller ved at ringe ind til Lasota Terapi Akademi. Vi kan derefter rådgive dig og oplyse hvilke uddannelser og kurser vi kører i de forskellige byer netop nu.