Typer af massør uddannelser

Der findes mange forskellige typer massør uddannelser, hvilket også betyder at der uddannes mange forskellige typer massører. Man skal også se på, at der er stor forskel på en massør uddannelse og et massagekursus. En massør uddannelse henvender sig specifikt til, at du skal kunne arbejde professionelt med dit fag som massør. Og der er også stor forskel på priserne på de forskellige massør uddannelser. Her kan man generelt sige, at du får det du betaler for. Så hvis du har tænkt dig at blive en professionel massør, er du nok også nødt til at vælge en professionel uddannelse. Det er selvfølgelig en større investering, men også en langt bedre investering som kommer mangfoldigt tilbage.

 

Man ser desværre mange som har fået et billigt massørkursus, og har et urealistisk forhold til hvordan en massør arbejder. Man har måske ikke lært de rigtige tekniker, og hvordan man mest af alt passer på sig selv, når man behandler. Der er jo ikke nogen ide i at behandle en, to eller tre klienter, for så selv at have ondt i ryggen eller armene. Så vi kan kun opfordre dig til, at lave en grundig research på de massør uddannelser der er, eller dem du overvejer. Hvis du har nogle spørgsmål kan du altid ringe ind til vores uddannelseskontor alle hverdage mellem klokken 07:30 til  15:00.

 

Lasota Terapi Akademi er en af Danmarks ældste massørskoler, og har et yderst professionel set up både administrativt og fagligt. Vi er nok den massørskole som har flest elever der efterfølgende arbejder som professionel behandler, efter deres massør uddannelse. Vores massør uddannelse er en lægeeksamineret massør uddannelse, som også gør, at du kan arbejde sammen med autoriseret professionel sundhedspersonale, f.eks. fysioterapeuter eller kiropraktorer.

 

Vores lægeeksaminerede massører bliver specialister sig i at anvende forskellige teknikker og metoder til at lindre muskelspændinger, stivhed, smerter og andre muskuloskeletale problemer i kroppen. 

 

Der er flere grunde til, at massører er vigtige for en klinik eller klienter:

 

  • Smertelindring: Massører kan hjælpe med at lindre smerter og ubehag i muskler og led ved at anvende massage teknikker, der kan lindre spændinger og ømhed.
  • Stressreduktion: Massører kan hjælpe med at reducere stress og angst ved at anvende teknikker, der kan fremme afslapning og reducere spændinger i musklerne.
  • Forbedring af blodcirkulationen: Massører kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen i kroppen ved at anvende teknikker, der øger blodgennemstrømningen til musklerne og vævene.
  • Forbedring af mobilitet og fleksibilitet: Massører kan hjælpe med at forbedre mobiliteten og fleksibiliteten i muskler og led ved at anvende teknikker, der kan forbedre bevægelsesområdet og reducere stivhed.
  • Forebyggelse af skader: Massører kan hjælpe med at forebygge skader ved at identificere problemområder og muskelubalancer i kroppen og anvende teknikker til at reducere risikoen for skade.

 

Samlet set kan vores uddannede massører hjælpe med at forbedre den generelle sundhed og funktion i kroppen.

 

Efter din massør uddannelse kan du også vælge at tage en overbygning som Idrætsskadeterapeut og derved have nok praktiske timer til en RAB godkendelse.