OM ZONETERAPI UDDANNELSEN
Zoneterapeut uddannelse tilbydes på Lasota Terapi Akademi for både personer der ikke har nogen terapeutisk baggrund overhovedet og dem der har. Hvis man er behandler i forvejen f.eks. fysioterapeut, sygeplejerske, akupunktør behøver man ikke ret meget andet end zoneterapien, men skal dog have kost/ernæring, anden alternativ behandling samt klinikdrift.
Hvis man ikke har nogen terapeutisk uddannelse skal man ved siden af have anatomi/fysiologi, patologi og sundhedspsykologi. Det kan man tage på e-learning som du kan tage på Lasota Online.
Hvad koster det at blive zoneterapeut?
Når du tilmelder dig vores uddannelse, kan du vælge at betale på 2 måder; det fulde beløb eller med et tilmeldingsgebyr og betale resten i rater.
Når din betaling er registreret hos os, får du tilsendt en uddannelseskontrakt med en betalingsaftale eller en kvittering. Her ved er din plads på uddannelsen sikret.
Priser:
57.750 DKK
eller
Tilmeldingsgebyr: 4.550 DKK
Restbeløbet i 20 rater af 2.950 DKK
Samlet pris: 63.550 DKK
Hvad er inkluderet i prisen?
- Bøger
- Materialer
- Skriveredskaber
- Mapper/papirer
- Undervisning
- Elevintra
- Eksamener
- Diplom
- Eksamensbevis
Hvordan foregår undervisningen?
Undervisningen foregår én aften om ugen.
Uddannelsen starter med en introduktionsweekend.
Lektionstal:
Under uddannelsesforløbet vil du gennemgå følgende antal timer:
315 timers zoneterapi
30 timers kost og ernæring
10 timers klinikdrift
20 timers anden alternativ behandling
Merit:
Har du gennemført ovenstående lektioner, fra en tidligere uddannelse eller lignende kan du opnå merit i disse fag. Dette skal dokumenteres ved tilmelding til uddannelsen.
Samlet uddannelses varighed: ca. 2 år
Hvis du ikke har en anden sundhedsfaglig baggrund som f.eks. Sygeplejerske, Social- og sundhedsassistent, Ergo- eller Fysioterapeut eller er RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler), dette skal dokumenteres med et eksamensbevis, – skal du tage følgende fag:
200 lektioner anatomi/fysiologi
100 lektioner patologi
50 lektioner sundhedspsykologi
Disse fag kan du tage som e-learning på Lasota Online.
Hvor kan jeg tage min zoneterapeut uddannelse?
Du kan tage zoneterapeut uddannelsen i Fredericia, København og Hobro.
Nyhedsbrev
I mere end 20 år har Lasota® Terapi Akademi – tidligere “Skolerne for Idrætsmassage” – tilbudt professionelle og fremtidsorienterede uddannelser og kurser for eksisterende og nye terapeuter indenfor de fleste anerkendte behandlingsformer. Hvis du er lige så interesseret som vi er, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med ny inspiration, nye behandlinsmetoder samt information om aktuelle kurser og uddannelser. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.
Dato og tilmelding
Zoneterapeut uddannelse Hobro
Opstart
25.01.24.
Torsdage 17.00 – 22.00
Introduktionsweekend
20. og 21. januar 2024
09.00 – 16.30
Vi har også andre uddannelser
Massør
Columnaterapeut
Idrætsskadeterapeut
Hvad er zoneterapi?
Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform hvor man med trykmassage trykker på bestemte reflekszoner på fødderne, hvorved kroppen påvirkes i en gunstig retning. Der er ikke nogen som præcis ved hvor gammel zoneterapien er og hvor den stammer fra; men man har billeder fra Ankhmahor-graven i Egypten, fra Kinesiske skift-bøger og Inkia-indianerne som går mange tusinde år tilbage. Teorien er, at ved ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Den zoneterapi vi kender i dag i Danmark stammer primært fra USA, nemlig fra doktor William Fitzgerald (1872-1942), som man kalder for faderen for zoneterapien. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle tryk-kombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion og dermed genoprette kroppens balance. Konkret nedsætter zoneterapien spændingerne og stimulerer blodomløbet og energistrømme i kroppen. Hele organismen får ny energi. Zoneterapeut uddannelsen er for dig, der gerne vil behandle ubalancer hos mennesker.
Hvad kan zoneterapi bruges til?
De mest almindelige lidelser, som zoneterapi behandler, er:
• smerter i muskler og led
• kredsløbssygdomme
• stress
• fordøjelsesproblemer
• allergier
• luftvejslidelser
• hormonelle lidelser
• urinvejslidelser
• øre- og øjenlidelser
• virusinfektioner
• idrætsskader
• skrigeture hos spædbørn/kolik