Uddan dig til akupunktør ved Lasota Terapi Akademi

Uddannelsesmuligheder inden for akupunktur

Når du tager en akupunkturuddannelse er det selvfølgelig altafgørende vigtig at du får en uddannelse og ikke ”blot” et kursus i akupunktur. Det kan du undersøge ved, at spørge ind til det konkrete fremmøde timeantal på de skoler du overvejer at læse ved.

 

Det er også vigtigt at skolen og akupunkturuddannelsen er godkendt af en brancheforening. Akupunkturuddannelsen ved Lasota Terapi Akademi er godkendt af foreningen ”Danske Terapeuter” som er en af Danmarks største og ældste brancheforeninger. De sikrer at der er styr på alt omkring din uddannelse, fra faglærernes kompetencer, uddannelsesindholdet til timeantal og forsikringer mv. Hvis du vælger akupunkturuddannelsen ved Lasota Terapi Akademi kan du optages i ”Danske Terapeuter” som studerende, hvilket betyder du også selv blandt andet er forsikret hjemme når du øver under dit studie.

 

Akupunkturuddannelse hos Lasota

Lasota Terapi Akademi har også et tæt samarbejde med et af verdens mest anerkendte universiteter inden for akupunktur, nemlig Chinese Academy of moxibutation and acupuncture, som ligger i Beijing. Universitet samarbejder tæt med WHO. Det sikrer dig en omfattende akupunktur uddannelse fra øverste hylde, hvor du vil tilegne dig helt særlige behandlingsevner inden for TCM akupunktur.

 

Vores uddannelse går målrettet efter at du skal arbejde som fuldtidsbehandler når du er færdig. Og vi vil give dig flere specialer i uddannelsen, blandt andet smertebehandling, Cupping terapi, Elektroakupunktur.

Du kan være sikker på at de højtspecialiserede faglærere giver dig de bedste forudsætninger, på du får en unik akupunkturuddannelse hvor du kan hjælpe andre og samtidig være stolt af dit fag.

 

Lasota Terapi Akademi har tilbudt akupunktur uddannelse siden 2001, og har derved et stabilt og professionelt set-up, både når det drejer sig om administrationen og selve akupunkturuddannelsen. Læs mere om akupunktur uddannelsen her.