Uddan dig til lægeeksamineret massør hos Lasota Terapi Akademi

Vi mangler massører

Næsten dagligt bliver Lasota Terapi Akademi kontaktet af fysioterapi- og kiropraktiske klinikker, massage virksomheder og andre, som søger ledige ordentlige uddannede massører. 

 

I øjeblikket er der en kraftig stigende efterspørgsel efter veluddannede eksaminerede massører, på grund af en stigende bevidsthed om sundhed og velvære. Da Lasota Terapi Akademi i branchen har ry for, at have den mest grundige og omfattende massør uddannelse af alle, modtager vi hele tiden henvendelser. Dog er den efterspørgsel langt højere end det antal elever vi har på uddannelsen. 

 

Overvejer du at sadle om i dit arbejdsliv og beskæftige dig med nærvær og hjælpe andre i et job, hvor alle man hjælper er yderst taknemmelige, så bør du overveje en massør uddannelse på Lasota Terapi Akademi. Vores uddannelser er landsdækkende, og tilbyder massør uddannelse i både Nordjylland, Fredericia og København. Vi er nok den skole i Danmark, hvor flest uddannet massører bagefter arbejder med faget. Det er selvfølgelig synd, at hvis du tager en uddannelse, og du så bagefter ikke føler dig ordentlig rustet, spild af tid og penge, og måske ligefrem bliver nødt til at tage hele uddannelsen om, ender med at blive en dyr investering.

 

En investering for livet

Vil du gerne lave en god investering i dig selv, som er fremtidssikret og hvor du arbejder med et fag der er yderst givende, bør du overveje en lægeeksamineret massør uddannelse på Lasota Terapi Akademi. Der er stor forskel på uddannelsesindhold og kvalitet mellem de forskellige massør uddannelser. Det er klart hvis det er autoriserede sundhedsfaglige der underviser og i mange timer, er prisen anderledes end hvis du kommer på et kursus ved en massør i få timer. Så prisen hænger her altid sammen med den kvalitet du får. Det er jo ikke bare et diplom med et navn på, men en uddannelse hvor du skal lære nogle tekniske færdigheder, og gør du er klar til at behandle klienter som professionel og kompetent massør. Vi kan kun opfordre dig til at kigge de skoler grundigt igennem som tilbyder eksamineret massør uddannelse, således du vælger rigtig fra start. 

 

Vores uddannelser er lægeeksamineret, hvilket betyder en læge både eksaminerer dig til eksamen og underskriver din eksamensbeviser og diplomer. Det sikrer også dig, at der er niveau og kvalitet i undervisningen og massør uddannelsen. Massør uddannelsen er designet til at give dig den nødvendige teoretiske viden og praktiske færdigheder til at udføre massagebehandlinger på en sikker og effektiv måde. Som lægeeksamineret massør kan man arbejde forskellige steder, såsom fysioterapi og kiropraktiske klinikker, sundhedshuse, rehabiliteringscenter, spacentrer, fitnesscenter og ved sportsteams. De fleste vælger dog, at arbejde selvstændigt enten hjemme eller i egen klinik, da indtægten er højere og man selv vælger sin arbejdsdag. Det giver en stor frihed. Mange selvstændige massører, har også massage som et bijob. Det kunne f.eks. være man var sygeplejerske, politibetjent med mange afspadseringsdage fra sit hovedjob, hvor man arbejdede som massør; eller det kunne være man var på deltid, og havde mange timer i øvrigt, som man gerne vil fylde ud med meningsfyldt arbejde. 

 

Hvis du f.eks. også arbejdsledig, burde du have masser af muligheder for at dit jobcenter kan hjælpe dig med støtte, således du kan komme på din drømmeuddannelse. For jobcentrets vedkommende vil det være en overordentlig god ide, at støtte dig med en uddannelse, hvor du stort set er sikker på bagefter at få arbejde. På den måde kommer du ud af din ledighed, og får en meningsfyldt dag med masser af glæde og taknemmelighed, for de ting du gør som professionel uddannet massør.